Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szállítás

  • A befizetett nyílászárók várható szállítási hetéről a befizetés után 10 munkanapon belül értesítünk.

Ha nem kéri a szerelést, és saját maga kívánja elszállítani a termékeket, a szállítási napon a megadott időben a telephelyen átveheti. Azonban innentől az áruért teljeskörű felelősséggel a szállító és a tulajdonos tartozik. Abban az esetben, ha a garancia elvesztését kockáztatva saját maga vagy más által kívánja beszerelni, a szállítási költség fejében kiszállítjuk az árukat az általunk megadott időpontban. Ha azonban a későbbiek során hiba áll fenn, Ön, mint vevő tudomásul veszi, hogy annak eldöntése, hogy a probléma szerelésből vagy anyaghibából ered, a gyártó cég megfellebezhetetlen jogköre. Ha bizonyíthatóan anyaghiba történt, akkor a szavatosság fenn áll, ha kiderül hogy a termék meghibásodása a szerelésre vezethető vissza, a szavatosság megszűnik.

  • A legyártott nyílászárók szállítási időpontját 2-3 nappal előre közöljük.
  • A szállítás pontos érkezési időpontjátt kb. 2-3 órás eltéréssel előtte való napon telefonon megadjuk.
  • A szállító a lepakolást a legközelebbi fedett helyig segíti, a lerakodáshoz segítséget kérünk biztosítani! A szállító által lerakott árut kérjük átnézni, és az esetleges hiányt vagy hibát a szállításkor írásban jelezni. SZÁLLÍTMÁNY ÁTVÉTELE UTÁN NEM ÁLL MÓDUNKBAN UTÓLAGOS REKLAMÁCIÓT FOGADNI !
  • A termékek teljes vételárának kiegyenlítése a szállítás napjáig meg kell történjen, ellenkező esetben a kiszállítást és a beszerelést nem áll módunkban megkezdeni.
  • A szállítási és szerelési költség a nyílászárók berakásakor válik aktuálissá a helyszínen fizetve, vagy utalva a szerelés napjáig.
  • A számlát a termékekről az árajánlat szerint megadott szállítási dátummal, "halasztott szállítással rendelve" felirattal állítjuk ki.

Szerelés

  • A szerelést gyártó által képesített saját szakembereink végzik, minden esetben legaláb egy, a gyár által képesített munkavezetővel.

A szerelés tartalmazza a nyílászárók szerelési nyíláshoz mozgatását, ékkel való vízszintbe állítását. Ahol indokolt, ott a tokon keresztüli, ahol nem, ott a falkarmos rögzítését, a hozzá szükséges anyagokkal, körben szigetelő habozását, anyaggal, vízszint beállítási ellenőrzését,  vasalati beállítását.

Bontás-beépítésnél az ár tartalmazza a régi nyílászáró kibontását, és az építési törmelék elhelyezését, de NEM tartalmazza a konténer rendelését és a bontott anyag elszállítását. Igény szerint konténeres és visszajavító brigád elérhetőségét meg tudunk adni, de megrendelni és az árról megegyezni a megrendelőnek kell.

 

Szavatosság
  • A szavatosság nyílászárók esetén a profilokra színeződés és repedés ellen 5 év, vasalatokra 1 ill. 2 év (típusfüggően), árnyékolástechnikára és rovarhálókra 1 ill. 2 év (típusfüggően). Egyes prémium termékeknél a szavatosság elérheti a 10 évet is, ilyen esetben a vásárlót tájékoztatjuk erről.
  • A szavatosság a külső behatásokra és elemi károkra NEM vonatkozik!
 
Köszönjük megértését!